© bilmagasinet.dk

Toyota RAV4 2,2D A/T 4x4 T3

29. marts 2012 af Steen Bachmann

Efter at salget af SUV’er har været stendødt herhjemme i nogle år, begynder køberne langsomt at vende tilbage. I 2011 blev der solgt næsten 250 Toyota RAV4, og selv om de fleste var på gule plader, valgte op mod 50 danskere at betale fuld afgift og få den som personbil.

Det er ikke noget dårlig bilvalg, hvis du ellers har privatøkonomien i orden, for billig er den ikke. Varianten her med den 150-hestes udgave af Toyotas 2,2-liters dieselmotor, firehjulstræk, automatgear og T3-udstyr koster ikke mindre end 556.570 kr. Nu har høje priser traditionelt ikke skræmt Toyota-kunder væk, og mon ikke der kan forhandles en helt anden kontantpris hjem, hvis du presser sælgeren - det viser erfaringen i hvert fald.

På landevejen er RAV4 en behagelig, omend lidt hårdt affjedret makker, men den er solidt skruet sammen og har et lavt støjniveau. T3 har 17” alu, elklapspejle m/varme, 2-zone klima, ratbetjent musikanlæg med Bluetooth og 6 højttalere, sædevarme for, fartpilot med mere. Har du ikke brug for bagsæderne, kan du få den på gule plader for 337.147 kr.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...