Prisen eksploderer! Er det her verdens “reneste” Supra Mk. 4?

Er det Fast and The Furious-effekten? En uhyggeligt velholdt Supra Mk. 4 er i øjeblikket til salg på en amerikansk auktionsside, og prisen stiger og stiger.

22. juli 2021 af Patrick Boje Jensen

Japanske youngtimere hitter

Orange. Supra. For de fleste af Bil Magasinets læsere vil det være nok information til vide, hvilken bil vi tænker på. Siden The Fast and the Furious-filmserien så dagens lys i 2001, er prisen på japanske youngtimere som Nissan Skyline R34, Mazda RX-7 FD og især Toyota Supra Mk. 4 (som vi tog helt fejl af i 1993) steget.

For nylig blev Supra’en fra F&F solgt for næsten 3,5 millioner kroner, men også helt almindelige eksemplarer når uanede prishøjder.

Eksplosiv auktion

Se bare denne, der er til salg på auktionssiden Bring a Trailer. I skrivende stund er der stadig en uge tilbage af auktionen, og den har allerede rundet 136.000 dollars (ca. 850.000 kroner)! Udfra billederne ligner det da også et ualmindeligt velholdt eksemplar, der kun har kørt omkring 10.600 km.

Du får desuden den efterhånden legendariske 2JZ-motor på tre liter og en 6-trins manuel gearkasse – men er den det samme værd som en spritny ​​Porsche 911 Carrera 4S (i USA hvor Supra'en er til salg)? Bedøm selv – og giv dit besyv med på vores Facebook-side, hvis du har lyst.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...