Toyota Yaris rød 2020


© Toyota

Den danske prisliste på Toyota Yaris er klar, og den bliver billig, MØJ BILLIG!

Toyota Yaris er klar til at rykke ind på det danske marked, og det bliver med en pris, hvor de fleste danskere kan være med. Læs mere om minibilen fra Toyota lige hér!

4. juni 2020 af Mikkel Thomsager

Ny Toyota Yaris er klar!

Den nye Toyota Yaris, introduceres i Danmark til september, og det sker med en skarp pris, der vil sætte konkurrenterne i minibilklassen under pres. Priserne starter nemlig ved blot 129.990 kr.

Hybridudgaven, som er en traditionel hybrid uden mulighed for ekstern opladning, har hidtil været en storsællert i Yaris-programmet, hvor versionen har stået for halvdelen af salget. I den nye version starter den ved 165.990 kr. dog med højere udstyrsniveau, og det er fortsat den, Toyota Danmark forventer sig mest af.

Synes du, en Toyota Yaris er lige til den kedelige side, så læs vores første test af dens ret så vilde broder, GR Yaris, lige hér!

Toyota Yaris rød 2020

Yaris Hybrid bliver storsællert

Billigste variant af Toyota Yaris har en 1,0-liters benzinmotor på 72 hk til 129.990 kr. På programmet er også en 1,5-liters benzinmotor på 116 hk. Toyota forventer dog igen, at storsælgeren bliver hybridversionen, som i billigste variant stiller med klimaanlæg, 7” centerskærm med trådløs opkobling, og Toyota's sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense, som i Yaris Hybrid inkluderer aktiv fartpilot, vejbaneassistent, og Yaris bliver den første bil i minibilklasse, der fås med airbag mellem forsæderne!?! Jep, det er ikke løgn...

Toyota Yaris 2020

Yaris Premier Edition: To-tonet lak

Toyota introducerer Yaris i Danmark i en særlig udgave kaldet ”Premier Edition”, der kendes på sit totonede lak med sort tag, 17” alufælge, og interiør med røde syninger og sportssæder med indtræk.

Derudover er den udstyret med 8” multimedieskærm, LED-for og baglygter, akustisk lyddæmpende forrude til 239.990 kr.

Priser på Toyota Yaris

  • Yaris 1,0-liter benzin på 72 hk 129.990 kr.
  • Yaris 1,5-liter hybrid 165.990 kr.
  • Yaris Hybrid H3 "Premier Edition" 239.990 kr.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...