Ny Toyota Corolla Stationcar

Ny Toyota Corolla har allerede fået vokseværk

Det er kun en uge siden, at Toyota offentliggjorde, at Toyota Corolla vender tilbage på det danske marked. Nu er de også klar med stationcar-udgave af den nye Corolla

4. september 2018 af Mathias Brandt

Når Toyota genintroducerer modelnavnet Corolla i Danmark næste år, sker det i forbindelse med introduktionen af en helt ny generation. Den helt nye generation byder på et mere skarpt design.

Netop stationcaren, der får tilnavnet Touring Sports, er udviklet og bygget i Europa med sigte på det europæiske marked.

Den helt nye Corolla skal bygges på den nye GA-C-platform baseret på Toyota’s TNGA-filosofi, der handler om at bygge endnu bedre biler på både smartere og mere økonomisk vis. Det betyder bl.a., at den nye generation Corolla får et lavere tyngdepunkt end den nuværende Auris, der unægtelig vil forbedre køreegenskaberne.

To forskellige hybridmotorer i ny Corolla

I den nye Toyota Corolla stationcar er det muligt at vælge mellem to forskellige hybridmotorer i form af enten en 1,8-liters med 122 hestekræfter eller en 2-liters med hele 180 hestekræfter. Begge motorer rummer den nyeste hybridteknologi, der er kendt fra bl.a. Toyota Prius og Toyota C-HR Hybrid.

I dag vælger næsten ni ud af ti danskere Toyota-kunder. Men er man mere til en ren benzin, vil det i den nye generation fortsat være muligt at vælge en 1.2-liters turbobenzinmotor med 116 hestekræfter.


Ny Toyota Corolla Stationcar bagagerum

Mere plads i nye Corolla

Den nye Corolla Touring Sports bliver mere rummelig end før. Akselafstanden er øget hele 10 cm, hvilket kommer bagsædepladsen til gode. Vokseværket får også indvirkning på bagagerum, der nu sluger 598 liter, hvilket er 68 liter mere end før.

Hvornår kommer den nye Toyota Corolla?

Toyota Corolla Touring Sports får verdenspremiere i starten af oktober ved Paris Motor Show, hvor den vil stå side om side med hatchback-udgaven – begge som hybrid. Bilen introduceres i Danmark i foråret 2019.

Ny Toyota Corolla Stationcar
Ny Toyota Corolla Stationcar interiør

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...