Nu kan du bestille den nye Toyota Supra

Toyota har åbnet for reservationen af Supra i Danmark, og da antallet af biler til det danske marked er stærkt begrænset, skal man nok ikke vente længe med at reservere hvis vil have din Supra allerede i 2019.

18. december 2018 af Mathias Brandt

De fleste bilelskere kan huske den sidste Supra, selvom produktionen stoppede for 16 år siden. Derfor har den nye Supra også været lange ventet.

Toyota har netop åbnet for reservationen af den nye Supra i Danmark, og da der kommer ganske få til landet, er det en god idé ikke at vente længe, hvis man ønsker at være med i opløbet om at blive en af de første ejere af den nye Toyota Supra.

Sådan skriver vi i første test

”Selv om Supra er hurtig, kontant og på nogle punkter en smule brutal, er dens balance, styretøj, og måden den modtager og retter sig efter input på, delikat og skaber en baghjulstrukken sportsvogn, der føles adræt, levende men stadig seriøs og med et højt greb,” lyder det fra Frederik T. Frey. Du kan læse hele testen her

Kun 900 Supra’er til Europa

Når den nye Supra introduceres næste sommer, sker det stort set samtidig over hele verden. Det betyder, at kun 900 biler finder vej til det europæiske marked i 2019, hvorfor antallet af biler til det danske marked også vil være stærkt begrænset.

Udelukkende onlinereservation

Vil du resevere den nye Supra foregår det hele online. Så vil du gerne have fingrende i en Supra, skal du gå ind på Toyota Danmarks særlige Supra-side og ansøge. Her skal man udfylde sine personlige informationer samt betale 15.000 kr. i depositum.

Pengene bliver modregnet i bilens endelige pris, og man har mulighed for at fortryde sin reservation, så længe man ikke har underskrevet en købsaftale, og depositummet på 15.000 kr. vil i så fald blive tilbagebetalt.

Supra vises d. 14. januar

Den nye Supra vises første gang uden forklædning 14. januar i forbindelse med North American International Auto Show 2019. Her vil der også være specifikationer på bilen. Priserne blive desværre først offentliggjort lidt senere. Når både priser, specifikationer og det endelige design på den nye Supra er kendt, vil de første heldige danskere blive kontaktet direkte af Toyota med henblik på at underskrive en endelig købsaftale.

Den helt nye Supra fortsætter i samme stil som tidligere generationer med frontmotor og baghjulstræk samt en række-seks-motor, der yder over 300 hestekræfter, og et tyngdepunkt, som er lavere end det i Toyota GT86.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...