toyota spørgeskema spørgsmål til Gr Super Sport
© Toyota

Her er alt det, Toyota vil vide om dig, hvis du vil købe deres vildeste bil

Toyota har udsendt et spørgeskema til alle, der er interesserede i at købe en Le Mans homologeringsbil. Men hvad er det, de spørger om?

12. marts 2021 af Frederik Hauschildt

Et spørgeskema til en bil?

For biler, der bliver produceret i ekstremt begrænsede eksemplarer, er det ikke unormalt, at der findes en form for udvælgelsesproces. Ved både Ford GT og Ferrari Enzo var det en kvalitativ vurdering fra fabrikantens side, der besluttede, om du var værdig til at købe den. Du skulle altså headhuntes af Ferrari til at køre deres ultimative bil.

Toyota gør tingene på en lidt anden måde, når de lancerer GR Super Sport. Det er bilen, der ligger til bund for den Le Mans Hypercar, de stiller med i 2021-sæsonen af FIA WEC. Du skal nemlig svare på et spørgeskema, hvis du vil i betragtning til at købe en GR Super Sport. Det lyder ikke så mærkeligt - lige indtil du læser, hvad de spørger om:

toyota spørgeskema spørgsmål til Gr Super Sport

Da Toyota sidste år vandt Le Mans, tog en blottet version af GR Super Sport en sejrsrunde på den franske bane.

© Toyota

Som at vælge mellem dine børn

Efter navn, adresse, alder, e-mail og lokale Toyota-forhandler, skal du indtaste en rangliste over dine favoritbiler. Først spørger Toyota, hvor mange 'High Performance'-sportsvogne, du har. Så skal du rangere dem. Derefter lyder spørgsmålet på, hvilke biler du planlægger at købe i fremtiden.

Men Toyota skal lige sikre sig: De spørger, om du ejer en Toyota 2000GT eller en Lexus LFA. Havde jeg svaret ja til én af de to, havde jeg nok også svaret, at jeg kørte på bane over 10 gange om året i det næste spørgsmål. 

toyota spørgeskema spørgsmål til Gr Super Sport

Bilen havde 986 hk og, modsat forbilledet i Le Mans, intet tag.

© Toyota

Vil du overhovedet have bilen?

Som næstsidste punkt i det, der nu har udviklet sig til et tredjegrads forhør, spørger Toyota om jeg er interesseret i motorsport. Dernæst, om du deltager i motorsport, og her går bølgerne højt: Den mindst-involverede svarmulighed er "Jeg ser det på TV," mens dens modsætning må være "Jeg ejer et racerhold" eller "Jeg er racerkører". 

Til sidst spørger Toyota det spørgsmål, der på én og samme tid er vigtigt og centralt, og alligevel selvsagt: "Er du interesseret i at købe GR Super Sport?" hvortil du både kan svare "Jeg køber lige meget hvad" og "Jeg har slet ikke tænkt mig at købe den".

Vil du selv udforske spørgsmålene, eller er du klar til at bestille en GR Super Sport, så kan du tilgå spørgeskemaet her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...