Toyota klar med ny Corolla GR Sport

Toyota udvider den nye Corolla-familie med en ny og mere sportslig variant. Få detaljerne her

26. februar 2019 af Mathias Brandt


Allerede inden Toyota Corolla har officiel danmarkspremiere til april, viser Toyota nu en mere sportslig variant af Corolla, som er døbt GR Sport. Toyota har angiveligt arbejdet med køredynamikken og givet Corolla GR Sport et sportsligt udseende. 

Vi har flere gange før set GR blive brugt til Toyota’s mere sportslige modeller. ‘GR’ står for Gazoo Racing, og er Toyota’s motorsportsafdeling i stil med BMW M. Toyota Corolla GR Sport kan fås enten som 5-dørs hatchback eller som stationcar. 

Læs vores første test af Toyota Corolla her

Får ikke flere kræfter

Hvis du gik og håbede på et alternativ til en VW Golf GTI, så må vi desværre skuffe dig. Toyota Corolla GR Sport handler mere om udseende end om GTI-kræfter. 

Motorudvalget er præcis det samme som i den almindelig Corolla. Du kan vælge mellem to forskellige hybriddrivliner – en 1.8-liters benzin/el hybrid med 122 hk eller en 2-liters med 180 hk.

Du skal vælge en Corolla GR Sport, hvis du gerne vil have din Corolla til at se lidt frækkere ud – ikke fordi du vil tage den med til trackdays. Corolla GR Sport genkendes på en ny frontgrill med mørk krom finish, specielle underskørter, sideskørter og to udstødningshuller. 

Samtidig får man 18” alufælge, mørktonede bagruder, tågeforlygter, LED-forlygter og en speciel grå lakering samt sort lakeret tag. Indvendigt er her sportssæder, hvor det er muligt opgradere til fuld læderkabine. 

Sorte og røde syninger på instrumentpanelet, rattet og gearstangen er også en unik detaljer ved GR Sport.

Den nye Corolla GR Sport introduceres i Danmark i begyndelsen af 2020

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...