© AC Schnitzer

AC Schnitzer pumper mere testosteron i Toyota Supra

Den tyske BMW-tuner er klar med 400 hk, et skørtesæt og nye fælge til den japanske sportsvogn.

1. december 2019 af Søren Juul

Det måtte jo ske før eller siden: Tunerne har fået fingre i den nye Toyota Supra, der som bekendt har en 3-liters 6-cylindret rækkemotor med turbo fra BMW under motorhjelmen.

Tyske AC Schnitzer, der siden 1987 har haft speciale i netop BMW, har udviklet et nyt tuning- og styling-kit til den japanske sportsvogn, der normalt kommer fremad med 340 hk og 500 Nm.

Et blanksort motorcover med røde detaljer fortæller, at denne Supra har været forbi AC Schnitzer. 

© AC Schnitzer
© AC Schnitzer

400 hk og mere drejningsmoment

AC Schnitzer oplyser ikke specifikt hvad kittet gør ved "B58" motoren, men vi gætter der er tale om let chiptuning, som øger effekten til 400 hk og 600 Nm. Kræfterne leveres med 36 måneders garanti. 


Tyskerne har også optimeret motorlyden med en ny sportsudstødning med rørhaler i sort, rustfrit stål og kulfiberpynt. 

© AC Schnitzer

Frontsplitter og hækvinge

Fronten af bilen har fået et mere aggressivt look med en ny, matsort frontsplitter, der bakkes op af sideskørter og en fikseret hækvinge i kulfiber. 

© AC Schnitzer

Sænket undervogn og nye fælge

Undervognen har også fået en opstrammer ad to omgange. Man kan vælge mellem 15 mm sænkningsfjedre, der ifølge pressemeddelelsen primært har en visuel effekt, eller en justerbar gevindundervogn, der sænker Supra'en med op til 25 mm. 

I den forbindelse anbefaler AC Schnitzer (ikke overraskende) at man parrer sin nye undervogn med et sæt af tyskernes nye 20" fælge, der fås i to forskellige design. 

© AC Schnitzer
© AC Schnitzer

Nye aluminiumsdetaljer i kabinen

Indendørs sætter AC Schnitzer et diskret aftryk i Supra'en med et sæt sportspedaler og tilhørende fodstøtte i aluminium. Det samme materialer er brugt til at opgradere palerne bag rattet til gearkassen. Endelig er der kommet en AC Schnitzer beklædning på drejehjulet til iDrive-systemet.   

Der er i skrivende stund ingen priser på de nye Supra-stumper fra AC Schnitzer, der kan købes enkeltvis eller som et samlet kit. 

© AC Schnitzer

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...