3 Supra-ejere skal vente ekstra længe på deres nye sportsvogne

Der er nok nogle kommende Toyota Supra-ejere, der er blevet en smule skuffede. En lastbil fyldt med nye Supra’er er nemlig kommet galt afsted.

29. juli 2019

Billederne af en ungarsk lastbil, spækket med spritnye Toyota Supra’er dukkede forleden op på Facebook. Den ungarske biltransport var lastet med mindst fem af den nye Toyota Supra, som var på vej ud til en forhandler. Alle bilerne må formodes at være solgt, eftersom Toyota Supra er udsolgt i hele Europa.

Der er i hvert fald tre kunder, som kommer til at vente ekstra længe på deres nye Supra, for bilerne er kommet rimelig slemt til skade. Hvordan ulykken er sket ved vi ikke, men billedet kan indeholde nogle spor. Udfra billederne kan man se, at det er begge etager, der er blevet beskadiget. Så noget kunne tyde på, at skaderne skyldes en anden lastbil, der er kørt op i venstre bagende af transporteren.

Flere Supra’er totaltskadet

Vi ved ikke hvordan Toyota vil håndtere de utilfredse kunder, der havde glædet sig til en ny Supra. Ud fra billederne tyder det på, at to at bilerne har fået så alvorlige skader, at det næppe giver nogen mening at begynde at lappe på dem. Den bageste nedre Supra i farven Nocturnal Black er blevet alvorligt beskadiget, og den står sandsynligvis ikke til at redde. 

Det hårde slag har samtidig skubbet den frem i en rød Supra, som holder foran. Det er svært at se, men det tyder på, at den slipper med kosmetiske skader, som nemt kan fikses. Den øverste hvide Supra har også fået en hård tur. Det kræver i hvert fald en ny udstødning og bagkofanger, før den bliver nogenlunde god igen, men det kan også være, at disse skader er for omfattende til at kunne repareres. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...