What!?! Se Tesla-bossen bag rattet af konkurrentens nyeste elbil

Elon Musk har været i Tyskland, hvor han fik mulighed for at teste VW ID.3 – spekulationerne kører derfor på højtryk, om et samarbejde mellem VW og Tesla er på vej?

10. september 2020 af Anders Richter

Elbilerne gør mærkelige ting ved bilbranchen, og et af eksemplerne så vi i denne uge, hvor den øverste chef for VW-koncernen, Herbert Diess, havde inviteret Tesla-boss, Elon Musk, forbi Tyskland til en snak. De mødtes i Braunschweig-lufthavnen, som ligger i Wolfsburg ved VW-fabrikken.  

Tanken fra VW's side var, at lade Elon Musk testkøre VW's nye ID.3, som er den helt store elbilssatsning fra VW's side. Du kan læse mere om vores test af bilen hér.

Her ses VW's øverste chef, Herbert Diess, sammen med Tesla-bossen, Elon Musk. De to mødtes i en lufthavn i Tyskland, hvor Elon Musk fik mulighed for at testkøre den nye VW ID.3. 

Hvad synes Elon Musk om VW ID.3?

Og hvad synes Elon Musk så om den nye VW ID.3? "For en ikke-sportsvogn er den ok", skulle Elon Musk angiveligt have udtalt, da testturen var forbi. 

Da testkørslen fandt sted, var der også en videofotograf til stede, og du kan se videoen herunder. 

Skal VW og Tesla samarbejde?

Spekulationerne kører i øjeblikket på, om VW prøver at komme tættere på Tesla eller evt. lave en form for samarbejde, men VW-bossen slog i løbet af ugen fast i kommentarfeltet på et Linkedin-opslag, at ham og Elon Musk bare havde en venlig snak, og at der ikke er noget samarbejde på vej. 

Vil du gerne vide, hvad de 10 fedeste elbiler er lige nu? Så hop med Bil Magasinet i vores YouTube-studie ved at trykke lige hér, hvor vi gennemgår dem alle!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...