Træt af at træne? Her torpederer hun fitness-center i sin Model S

Enten ledte kvinden efter en undskyldning for at slippe for dagens træning, eller også var hun sent på den til sit Zumba-hold – overvågningsvideoen viser hvert fald, hun havde fart på!

4. oktober 2016 af Daniel Bohnsen

En kvinde fra Florida har taget dét at holde tæt på indgangen til et helt nyt niveau, efter hun parkerede sin Tesla midt i hoveddøren til det lokale træningscenter.

Hverken kvinden selv eller andre kom til skade i uheldet, men det kunne let være gået galt. En anden kunde var nemlig gået ind af døren til træningscentret, sekunder inden Tesla'en knuser den.

Ifølge kvinden accellererede Tesla'en pludseligt af sig selv, mens hun var ved at parkere. 

Tesla afviser dog dette, da bilens data ifølge dem fortæller, at speederen blev presset ned, da uheldet skete.

© electrek

- Jeg er forarget og vildt skuffet over den måde Tesla har håndteret sagen på og deres totale uvilje mod overhovedet at diskutere sagen med mig, siger kvindens mand, der både ejer denne og en anden Tesla Model S.

Han indrømmer, at der selvfølgelig kan være tale om personfejl, men at det ikke er den oplevelse hans kæreste har haft, og at han er skuffet over, at Tesla ikke engang har været ude at kigge på bilen.

For få måneder siden forulykkede en Tesla Model X faktisk også på en parkeringsplads, efter den i følge føreren "pludseligt accellererede voldsomt af sig selv".

Hvad tror I - kan førerne ikke styre de mange kræfter, eller kan der være en fejl i elbilens avancerede teknologi? Skriv din kommentar i feltet herunder!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...