Tesla Model 3

Hvor meget kan en kørende men PÆNT SMADRET Tesla Model 3 sælges for på eBay?

Tro det eller ej, men denne smadrede Tesla Model 3 kan stadig køre, og fordi der er skrællet en del vægt af, er det i følge sælgeren måske verdens hurtigste Model 3. Få hele historien hér!

27. april 2020 af Christian Birkekvist

Selv en godt smadret Tesla Model 3, kan godt have en værdi. Det er denne bil et godt eksempel på. Elbilen er i katastrofal tilstand, men lad ikke dens nedslidte ydre narre dig. Tesla’en her kan både køre og lade. Ifølge sælger har den faktisk stadig en vild acceleration. Sælger hævder endda, at det er verdens hurtigste Model 3. Se videoen nederst og vurder selv.

Efter at have taget turen på eBay, er den uslebne diamant blevet solgt for $15,599 svarende til 107.131 kr. Men det mest interessante ved Tesla’en er, at den ikke er begrænset til almindelig ladning. Den kan også lynlade! Men hvorfor er det, så interessant?

Læs her om en anden Tesla Model 3, der skiller sig ud med et bodykit.

Tesla Model 3

Ny politik er en torn i øjet på ejere af bjærgede Tesla’er

Jo, ser du: Tesla’s politik om "ikke-understøttede" køretøjer erklærer, at alle bjærgede Tesla'er bliver blokeret fra lynladning og endda hurtigladning. Videoen viser tydeligt, at det ikke er tilfældet her. Youtuberen, Rich Benoit, fra Rich Rebuilds, er ekspert i brugte og skadede Tesla'er og han informerede for nyligt om, at det kun var Model S og X, der blev blokeret fra lynladning. 

Bjærgede Model 3’ere skulle stadig kunne lynlade uden problemer. Benoit vurderede, at bevægegrundene var økonomiske. De fleste Model 3’ere skal stadig betale for opladning, mens mange Model S’ere og X’ere har adgang til gratis lynladning hele bilens levetid.

Tesla Model 3

Raser over softwareopdatering

Da Model S og X modtog softwareopdateringen sidste år, blev der lagt en begrænsning på batteriet. Det begrænsede rækkevidden og gjorde lynladning til en sløv oplevelse. Mange Tesla-kunder har efterfølgende sagsøgt den amerikanske bilfabrikant og anklaget dem for at skjule sikkerhedsproblemer med batterierne i elbilerne. 

Er det tilfældet, kan det også forklare den nye politik. Men hvis det virkelig handlede om sikkerhed, hvorfor kan den totalskadet Model 3 Performance stadig lynlade? Vi har ingen idé om, hvad den nye ejer vil gøre med elbilen, men vi er sikre på, at han eller hun vil synes godt om at kunne lynlade. Så længe det varer.

Hvis du er interesseret i en fuld funktionsdygtig Tesla Model 3, så læs vores test her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...