Tesla Model 3

Video: Modificeret Tesla 3 giver McLaren F1 kamp til stregen!

Efter en kraftig modificering kan denne Tesla Model 3 nu tage kampen op mod legende McLaren F1 rundt på den japanske racerbane, Tsukuba. Jep, elbilerne kommer, og de giver den max gas!

23. februar 2020 af Christian Birkekvist

For nyligt overraskede Tesla Model 3 på den japanske racerbane, Tsukuba. Elbilen var blevet opgraderet af firmaet Unplugged Performance, som gør det muligt for Tesla’en næsten at matche den britiske legende, McLaren F1 på en omgang rundt på banen. 

Efter en Tesla Model 3 har været gennem møllen hos Unplugged Performance, er der sket følgende. De har justeret affjedringen, monteret bedre krængningsstabilisatorer, keramiske bremser samt et body kit med en bagvinge, der skaber mere downforce. Sættet hedder Ascension-R, og selv om det ligner noget fra en japansk tuner, ligger Unplugged Performance faktisk i Californien. 

Resultatet af sættet var en forbedret Tesla Model 3, der gav McLaren F1 kamp til stregen. Læs mere nedenfor...

McLaren F1

Lige i hælene på McLaren

Tesla’ens hurtigste omgangstid var på imponerende 1:04,7, hvilket gør den en tiendedel af et sekund langsommere end F1’eren, der klarede den på 1:04,6. Både Ferrari F40 og Porsche 911 GT3, der klarede runden på 1:04,8, må altså se sig slået af elbilen.

Tror du ikke på os, så se selv videoen her nedenunder.

Det er værd at bemærke, at Model 3 blev kørt af en amatør, der dog kender banen godt. I hænderne på en professionel ville Tesla’en sandsynligvis slå McLaren.

Har du lyst til få flere fede bilnyheder? Så tilmeld dig vores abonnement. Lige nu får du 3 blade for kun 99 kr. Så hvad venter du på?

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...