Det skulle jo ske! Nu kan du få en Tesla Model S som rustvogn...

En tysk karrosserimager har nu udviklet en Tesla Model S rustvogn, som kommer komplet med alt det, den normale Model S har – så den har stadig sit Ludicrous-model.

2. september 2020 af Bjørn Skjærup

Nu står en Tesla Model S klart til at hente dine jordiske rester – når den lige har været forbi en supercharger først.

Hils på Binz.E – Ja, det er en Tesla Model S Performance der med Ludicrous-mode går fra 0-100 km/t på 2,4 sekunder, skriver boosted.dk.

Den elektriske rustvogn bygges i Tyskland af karosserimagerne fra Binz og kan leveres både som højre-og venstrestyret model. Modellen bliver bare kaldt for Binz.E. Pt. har Binz kun én anden model på programmet, som er baseret på en Mercedes E-klasse. Den kører dog med en klassisk brændstofmotor, der kører på fossile brændstoffer.

350 km på en opladning

Binz hævder, at rustvognen klarer 350 kilometer på en opladning. Men så langt er der alligevel sjældent fra kirken til nærmeste krematorieovn.

Nu tager rustvogne sig altid lidt mærkeligt ud på grund af konstruktionen af den næsten seks meter lange elbil, der skal gøre plads ‘lasten’. Binz.E er ingen undtagelse. Se blot på knækket på toppen af A-stolpen. Det må kræve helt nye, specialfremstillede lister.

Om der er nogen danske bedemænd, som har bestilt en Tesla Model S fra Binz, melder historien dog intet om. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...