Tesla Model 3 Cabriolet

Damn, den er hæslig! Nu findes Tesla Model 3 som cabriolet

Vil du gerne have en mere sommervenlig Tesla Model 3, er en cabriolet-udgave endelig lanceret. Det er dog ikke Tesla-fabrikken selv, der står bag.

1. juni 2020 af Anders Richter

Tesla Model 3, nu som cabriolet

Tesla Model 3 er en af de mest populære elbiler verden over i øjeblikket, men indtil videre findes den kun i én variant. Hvis du vil læse mere om den, kan du læse vores tidligere test af den hér! Nu har et amerikansk firma dog lanceret en ny variant af Tesla Model 3 – nemlig som cabriolet. 

Tesla model 3 Cabriolet

Knap så stilren Tesla Model 3

Firmaet hedder Newport Convertible Engineering, og de har kort sagt kappet taget af Tesla Model 3. Og det giver et noget specielt resultat – ikke mindst fordi Tesla Model 3 er 4-dørs, og der findes i historien ret få 4-dørs cabrioleter.

Få flere mærkelige bilnyheder i Bil Magasinet hver måned, så husk at starte dit abonnement i dag ved at klikke hér!

En standard Tesla Model 3 har et meget rent design, hvilket ikke kan siges om cabrioletudgaven. Taget er tydeligvis kappet ret kluntet af, og det er ikke noget, der gør Tesla Model 3 kønnere på nogen måde. 

Tesla model 3 Cabriolet

Det koster 200.000 kr. 

Newport Convertible Engineering tager 200.000 kr. for at lave ombygningen, og det tager 2-3 måneder fra bestilling, til din Tesla er klar. Om den så kan godkendes i Danmark er en helt anden snak.  

Læs her om et bodykit til din Tesla Model 3 i stedet, så du stadig kan skille dig ud!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...