Tesla Model 3

Er du klar til at få din Tesla Model 3 PIMPET med dette vanvittige bodykit?

Der kører masser af Tesla Model 3 rundt i øjeblikket, og hvis du har brug for at skille dig ud fra mængden, har vi fundet det hele rigtige kit til dig. Læs meget mere hér i artiklen!

20. april 2020 af Christian Birkekvist

Vil du gerne have din Tesla Model 3 til at skille sig ud fra mængden, skal du have bestilt et bodykit fra R-Zentric kaldet "3R Evo body kit". Der forvandler den afslappede elbil til noget, der ligner at den vil bide skeer med BMW M3 og Mercedes-AMG C 63. Se bare resultatet hér! 

Det er det hollandske firma JD Customs, som ejer bilen på billederne, der også har luftaffjedring og et sæt Zito ZF05 letvægtshjul på 21”. Lakeringen er gul og sølv med masser af nøgent kulfiber dele såsom front splitter, kølerhjelm og sideskørter.

Forbedret downforce

RevoZport R-Zentric 3R Evo-kittet er næsten helt nyt, da det blev afsløret for mindre end en måned siden, og det kommer med masser af fede funktioner, for eksempel Active Aero. Ligesom Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio kommer den med en aktiv frontlæbe, der kan sænkes, så den forbedrer downforce. 

Der er også en aktiv diffuser på bagkofangeren, som forbedrer downforce bagi. Skulle du have en helt ustyrlig lyst til at købe det nye kit fra RevoZport, kan du allerede bestille det i dag. Men du skal væbne dig med tålmodighed, da levering først begynder til oktober. Prisen er ikke klar endnu, men RevoZport estimerer, at prisen vil starte på 9.500 dollars svarende til 65.000 kr.

Hvis du hedder Pim de Keysergracht og kan forstå hollandsk, kan du også tjekke videoen ud herunder, hvor den bliver afsløret for første gang.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...