Tesla Model X front

Snup din elbil til Le Mans og få næsten hele turen betalt.

Overvejer du at tage din elbil til Le Mans, eller vil du bare gerne have en ultra billig tur derned, så læs lige her:

12. april 2018 af Mathias Brandt

Opdatering: Turen er udsolgt, men der arbejdes på at lave flere pladser


Om det er tosset eller genialt, det må du selv afgøre, men det ændrer ikke på, at en gruppe hårdkogte elbilfans, har i sinde at køre til Le Mans – i deres elbiler. Projektet hedder EV-Tours og du kan komme med, men det SKAL være i en elbil.

Til gengæld får du betalt teltplads og p-plads til bilen i Le Mans. Turen derned knækkes over i to bidder, så der er også inkluderet et dobbeltværelse pr. bil på turen derned.

Kommer du fra Sjælland, starter turen i Brøndby. Du kan også køre fra Jylland, hvor er der samling på hotel Zur Wasserburg, lige syd for Düsseldorf. 

Dette skal du selv betale for:

  • Vejafgifter
  • Bro/færge
  • Strøm
  • Bro eller færge
  • Mad og drikke
  • Indgang til banen

Som deltager skal man have reklamer fra sponsorer på bilen (E.on og Leasplan) Derudover kan man også sætte sine egne klistermærker på bilen.

På Le Mans bor man i en fælles teltlejr. Du skal være forberedt på primitive faciliteter og lidt søvn. Til gengæld bliver det super hyggeligt.

Fredag aften vil der være fællesspisning, hvor vi laver noget grillmad.

Vi kommer til at bo sammen med ca. 150.000 andre i en enorm teltlejr og vil sikkert være de eneste i elbiler. Så forbered dig på undrende blikke og sjove spørgsmål.

Du kan finde meget mere information lige hér 

Book plads her

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...