Tesla Model 3 hvid

Nu kan du nørde alt om Tesla Model 3, uden det koster en krone

Hvis du bare ikke kan vente på at få din nye Tesla Model 3 i carporten, har vi her fundet det perfekte læsestof til natbordet, så du kan få stillet din elbilslyst.

25. november 2017 af Anders Richter

Nørd igennem i Tesla Model 3's instruktionsbog

Tesla kæmper en indædt kamp om at få produktionsapparatet bag den nye Model 3 til at virke efter hensigten. Indtil videre har det betydet, at der er færdiggjort langt færre biler, end de regnede med, og kunderne er snart ved at være træt af at vente. En af de ventede amerikanske kunder ville dog gerne forberede sig på sit nye køretøj, så han ringede ind til Tesla og spurgte, om han kunne få instruktionsbogen tilsendt? "Ingen problem", svarede de, og så sendte de ellers en 160-siders pdf-fil, som er den originale instruktionsbog til netop Tesla Model 3, som han siden har været så flink at lægge op på nettet. Og du kan bladre i den herunder. 

Perfekt godnatlæsning

Jeg ved ikke med dig, men jeg er typen, som elsker at nørde max igennem med instruktionsbøger. Sjovt nok får det mig til at falde meget bedre i søvn om aftenen. Pt. har jeg netop pløjet mig gennem noget gammelt kursusmateriale, som blev givet fra den danske BMW-importør i forbindelse med introduktionen af BMW's dengang nye E32-model (mere specifikt 750-modellen med V12-motor, som jeg selv kører i) blev lanceret. Sorry, der lige gik übernørd i den...

Tesla Model 3 grå og rød

Go' fornøjelse!

Så hvis du er en af de heldige danskere, som har lagt en bestilling ind på en Tesla Model 3, kan du ligeså godt gå i gang med at læse instruktionsbogen med det samme. Go' fornøjelse. 

BMW Z8 sølv, Anders Richter

Richters Garage

Bloggen er skrevet af redaktionschef på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og livet i selskab med en privat vognpark, der består af en Porsche 944 Turbo 1987, en Porsche 996 Turbo 2001 samt en BMW 750i E32 1988 med V12-motor.

Følg Richters Garage og Bil Magasinet på Instagram og få daglige opdateringer.

Ris, ros eller idéer til emner på bloggen modtages gerne på [email protected]

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...