Tesla Roadster
Tesla Roadster© Crown Plaza

Lej en Tesla for 1.250 kr.

Skal du til København? Så bo på et nyt øko-hotel, og lej den lynhurtige åbne elbil

14. oktober 2011 af Steen Bachmann

Copenhagen Towers i Ørestaden på Amager kalder sig Danmarks mest miljøvenlige hotel, og for miljøhippier, der kan lide biler, tilbyder de nu en unik mulighed for at prøve en af verdens hurtigste elbiler, den californiske Tesla Roadster.

Hotellet fører sig frem med solceller, genbrug af regnvand og økologisk restaurant, og tilbyder kunder at leje en Tesla fra 1.250 kr. for en dag.

Tjek lejepriser på Tesla

I Bil Magasinets test af Tesla fra 2010 skrev vi blandt andet:

"At træde speederen i bund i en Tesla svarer til et vandret bungeejump bortset fra, at der ikke er nogen elastik, der trækker dig tilbage igen. Ser du tilbage efter at være startet lidt tjept for grønt lys, vil du se en stillestående trafik, der først er ved at komme i gang i 1. gear. Intet følger med en Tesla fra 0 til 60 km/t. De gæve californiere bag elbilen har så tænkt: Hvad ville en producent af traditionelle sportsvogne gøre? De ville bygge en endnu hurtigere udgave. Så den er her: Tesla Roadster Sport.

Det korrekte navn burde være Slangebøsse Dragster Kanonkugle Edition, for den er så hurtig, at en Audi A8-ejer, der fik en tur i passagersædet, kom med et “uoaaARH!” og holdt meget bestemt fat i den lille, smalle dør, da jeg lukkede op for mobiltelefonbatterierne og den tunede blendermotor med 40 hk ekstra."

Læs hele testen af Tesla Roadster Sport

Tilbuddet lanceres under kulturnatten 14 oktober 2011, hvor der udstilles en Tesla Roadster i hotellets lobby.

Tjek Claus Møllers videoindslag med Steen Bachmanns rapport om, hvordan det er at køre Tesla i almindelig dansk trafik.

Klippet starter ved 1:26

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...