Andreas får bedste tid på banen i sin røde Tesla Roadster© Tesla

Dansk team vinder elbils-rally

Teslas danske team vandt suverænt Europas største rally for elbiler

14. juni 2011 af Steen Bachmann

Europas største rally for elbiler, norske Zero Rally, blev i weekenden vundet af WRC-kometen Andreas Mikkelsen med Andreas Nergaard i navigatørsædet. Tesla Danmarks team konkurrerede i et ekstremt stærkt felt og kom i mål foran internationale rally navne som WRC-kørere Mads Østberg og Henning Solberg som ligeledes kørte i Tesla Roadster Sport 2.5. Mads Østberg og Henning Solberg er placeret som henholdsvis nr. 6 og nr. 10 på årets WRC point-liste.

”Sejren var en overraskelse. Vi vidste vi lå godt til på sidste etape og havde en reel mulighed for at vinde, men det var et meget stærkt felt. Tesla Roadster Sport er en suverænt rå bil at køre. Den er helt på højde med de top tunede rally-biler jeg normalt kører konkurrence i, den har en fantastisk rækkevidde og den accelererer fra alt. Det eneste jeg savner er lyd.” fortæller Andreas Mikkelsen.

”Det er en kæmpe ære at Tesla besætter de tre første pladser i årets Zero Rally. Der var mange gode kørere og stærke teams med i år, og at det netop bliver vores danske team som trak det længste strå, er jeg selvfølgelig særligt stolt af” fortæller den danske team-ejer Esben Pedersen.

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...