© bilmagasinet.dk

Copenhagen Historic Grand Prix er klar

Plads til flere hjælpere og vagter til det enorme arrangement midt i København

25. juni 2009 af Steen Bachmann

Der skal opstilles ca. 10.600 meter byggepladshegn og ca. 2.000 meter autoværn rundt om den midlertidige bane i Fælledparken, der lægger asfalt til Copenhagen Classic Grand Prix 2009 1.-2. august. Arrangørerne har plads til flere vagter og hjælpere og lokker med gratis adgang til Officials Lounge for alle officials/hjælpere (morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe samt grill lørdag aften).

Man opfordrer også biltosser fra andre dele af landet til at møde frem og hjælpe, og der vil være mulighed for at stille en campingvogn eller et telt op i Parken i begrænset omfang. Tag en kammerat eller bilmærkeklubben med, lyder det.

Læs mere om jobbet som hjælper og official og meld dig til her.


Oplev Tesla Roadster
Som en hyldest til Klimaåret bliver der fokus på øko-biler som Tesla Roadster og Fisker Karma. Der vil også være mere almindelige elbiler som Think biler, ombyggede Renault, Peugeot og Fiat med elmotorer.

Tesla Roadster
Tesla Roadster© bilmagasinet.dk

Tesla Roadster lyder som et meget stort cd-drev, der tager 10.000 o/min. Den er lige så hurtig fra 0-100 som en Porsche GT2

Der vil blive et heat på banen, hvor man kan se Tesla Roadster fare lydløst fremad som en kanonkugle, og der vil også være kørsel med CO2-neutrale biler rundt i Københavns gader i weekenden.

Se det store program for festen 1.-2. august i Fælledparken.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...