© bilmagasinet.dk

Suzuki Swift billigere end ventet

Basismodellen i den nye generation bliver 2.000 kr. billigere end den nuværende model

27. september 2010 af Steen Bachmann


Den danske Suzuki-importør har forhandlet priser på den nye Swift på plads. Priserne begynder ved 127.990 kr. for en 3-dørs basismodel, hvilket er  2.000 kr. billigere end startprisen for den nuværende model.

5 døre koster kr. 7.000 og GL-udstyrspakken med cd/radio inkl. ratbetjening , fjernbetjent centrallås, el-spejle med varme, læderrat og sædevarme koster 12.000 kr. GL Aircon modellen, som udover GL udstyret også har aircondition og Stop/Start system, koster 8.000 kr. mere.

Læs Bil Magasinets test af den nye Swift

Alle varianter har 7 airbags (inkl. knæairbag under rattet), ESC, Traction Control, bremseassistent, pedalsikkerhedssystem og afbryderfunktion for passagerairbaggen. Den nyligt gennemførte EuroNcap test gav Swiften 5 stjerner - og klassens hidtil højeste score i voksenbeskyttelse.

Den nye motor med dobbelt VVT system yder 94 hk og har et EU-snit på 20 km/l, hvilket udløser en halvårlig ejerafgift på kun kr. 260. Dette er unikt i miniklassen, hvor det ellers kun er modeller med 3-cyl. motorer og 60-75 hk, der kan matche dette.

Swift årgang 2011 har verdenspremiere i Paris i denne uge - og danmarkspremieren følger ugen efter med lancering den 9. - 10. oktober. Lige efter denne stiller Swift op til kåringen af Årets Bil i Danmark den 11.- 13. oktober.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...