© bilmagasinet.dk

Premiere: Suzuki SX4

Ny generation af familiebilen får mere plads og lavere forbrug

8. marts 2013 af Steen Bachmann

I september blev den vist som konceptbilen S-Cross, og nu er Suzuki klar med verdenspremieren på afløseren til familiebilen SX4. Med en længde på 4,3 meter er her god benplads for og bag samt et bagagerum på 430 liter.

Motormæssigt vil den nye SX4 Crossover kunne fås med en 1,6 benzinmotor med 120 hk og en 1,6 turbodieselmotor - også med 120 hk. CO2-udslippet er på 125 g/km i benzinmodellen og 110 g/km i diesel. De foreløbige informationer tyder på et niveau for benzinmodellen omkring de 18 km/l og ca. 24 km/l for dieselmodellen.

Sammen med den nye model introducerer Suzuki også et nyudviklet intelligent 4WD system med navnet Allgrip. Her kan føreren vælge mellem 4 indstillingsmuligheder via en lille dreje- og trykknap. Allgrip systemet bliver tilbudt som en tilvalgsmulighed på både benzin- og dieselmodellen.

Er du interesseret i en ny Suzuki SX4 S-Cross? Få 3 gode tilbud på den her

© bilmagasinet.dk

Den nye SX4 Crossover går i produktion i løbet af sommeren på Suzukis fabrik i Europa, og den introduceres i Danmark til efteråret. Modelprogram, udstyrsdetaljer og priser forventes klar over sommeren. Den nuværende SX4 var ved introduktionen i 2006 en af de første crossovers på markedet, og siden da er efterspørgslen efter denne biltype steget overalt i Europa.

 

© bilmagasinet.dk
© bilmagasinet.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...