Suzuki Jimny 1,5 Van
Suzuki Jimny 1,5 Van

Nu kan du få Suzuki Jimny på gule plader

Vores yndlingsfirehjulstrækker fås i begrænset antal som fabriksbygget varebil med mulighed for papegøjeplader

10. juni 2021 af Steen Bachmann

Suzuki Jimny er udgået som personbil i Danmark på grund af problemer med at overholde EU's emissionsgrænser, men importøren har nu skaffet et parti fabriksbyggede varebiler.

Jimny Van har adskillelse mellem varerum og kabine. Varerummet har plads til 863 liter bagage og et plant gulv, og døren bag er over en meter bred. Døren åbner til siden for at give ekstra nem adgang til varerummet, og kan også åbnes indefra. 

Jimny på gule plader eller papegøjeplader bygger på Active versionen af modellen. Prisen for Jimny på gule plader er 169.390 kr. eks. moms og 199.230 kr. inklusive moms på papegøjeplader til hel eller delvis privatkørsel.

Hvor moderne biler har selvbærende karrosseri og uafhængigt hjulophæng, er Jimny karrosseriet boltet fast på en chassisramme med stiv for-og bagaksel og et kuglekredsløb styretøj, der er det bedste til terrænkørsel.

Jimny’s AllGrip Pro 4WD betjenes med en kort gearstang, der giver en direkte føling med gearskiftet. Bilen kører med baghjulstræk, men man skifter til firehjulstræk i terræn eller på en mudret byggeplads. Her er reduktionsgear for ekstra krævende offroad-kørsel.

Jimny Van har automatisk nødbremse, aircondition, DAB+ radio og Bluetooth. Motoren er en 1.5 DOHC benziner uden trykladning med 102 hk. Varebilen må trække op til 1.300 kg.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...