2018 Suzuki Swift Sport gul
2018 Suzuki Swift Sport

Dansk pris på den nye Swift Sport

Med 140 hk turbomotor, sportslig undervogn og masser af udstyr vil Suzuki lokke nye entusiaster til

16. august 2018 af Steen Bachmann

I midten af september rammer den nye Suzuki Swift Sport dansk asfalt med 140 turboheste og omfangsrigt udstyr til en pris på 224.990 kroner.

Tredje generation af Suzuki Swift Sport varsler en stor ændring for fans af den lille hatchback. Med den nye turbomotors solide bundtræk skal bilen ikke længere jave minimum 6.000 o/min, før der sker noget, og som noget nyt er det til at holde ud at køre på motorvej i mini-GTI'en.

Swift Sport med 140 hk turbomotor

Suzukis Boosterjet-turbomotor på 1,4 liter yder 140 hk og 230 Nm ved 2.500 til 3.500 o/min. Her er 6-trins manuel gearkasse, en 0-100-tid på 8,1 sek. og en topfart på 210 km/t. 

Swift Sport er 80 kg lettere end forgængeren og har forstærket undervogn med blandt andet Monroe-støddæmpere, stivere torsionsbagaksel samt kraftigere bremser og krængningsstabilisator.

Kabinen har skålformede stole, tykt læderrat, røde kantsyninger på sæder og rat samt Swift Sport logo i stoleryggene. Det røde sportstema ses også i instrumentpanelet, i dørsiderne og ved midterkonsollen.

Den nye Swift Sport er klar til at levere morskab på snoede landeveje såvel som god komfort på motorvejen fra midt i september måned, hvor der er dansk introduktion hos Suzuki-forhandlerne.

Standardudstyr Suzuki Swift Sport

* LED-lys for og bag
* nødbremse med bil- og fodgængergenkendelse
* aktiv fartpilot og aktiv vognbaneassistent, hvor føreren får hjælp til at holde bilen inden for vejstriberne.
* nøglefri adgang og trykknap-start
* klimaanlæg
* klapspejle med varme
* 7"skærm med DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera, navigation, Apple CarPlay og Android Auto Connectivity

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...