Skoda Citigo, forfra

Skoda lancerer ny Citigo proppet med udstyr

Den faceliftede Skoda Citigo kan meget snart opleves hos de danske forhandlere. Skoda har i denne anledning sammensat to kampagnemodeller med masser af udstyr.

29. august 2017 af Mathias Brandt

Så er Skoda klar til at vise dig den nye Citigo. Landets Skoda-forhandlere holder åbent hus i denne weekend (2.-3. september) Til åbenthus-arrangementerne har Skoda sammensat to kampagnemodellerne Citigo Fresh og Citigo Summer Edition.

Som en del af et generelt facelift af de tre trillinger (Up, Citigo og Mii) er turen nu kommet til Skoda Citigo. Den har ligesom Up’en fået et opfrisket design, som blandt andet inkluderer ny forkofanger kølerhjelm, kølergrill samt forlygter med LED-kørelys som standard. Afhængig af udstyrsniveau er der desuden tågeforlygter i et nyt design, en sort ramme omkring baglygterne og nye designdetaljer i kabinen.

Den nye Citigo har som nævnt danmarkspremiere weekenden 2.-3. september, hvor alle Skoda-forhandlere holder åbent hus.  

Skoda Citigo, fra siden

"Så længe lager haves"

Modsat sin trilling, Up’en, kommer den faceliftede Citigo ikke til at kunne fås med den fremragende TSI-motor. Skoda beholder det gamle motorprogram. Skoda har sammensat en speciel udstyrspakke, som de kalder ’Fresh’. Med den får du en 5-dørs Citigo med den mindste 1-liters MPI-motor med 60 hk. Derudover er den udstyret med nødbremseassistenten, der kan bremse bilen automatisk ved hastigheder op til 30 km/t.. Desuden har Citigo Fresh både aircondition, regn- og lyssensor samt el-ruder foran. Citigo Fresh koster 89.995 kr. og fås, så længe lager haves.

Skoda ”topper” det hele med den Summer Edition-udgave, som ligeledes er udstyret med den lille 60 hestes motor. Den tilbyder det samme som Fresh-kampagnemodellen, men Summer Edition indeholder lige et par ekstra ting. Den er nemlig udstyret med et nyt infotainmentsystem med touchskærm, 6 højttalere og Bluetooth. Og radio kan betjenes via et tre-eget multifunktionslæderrat. At dømme ud fra de to kampagne-modeller, så lader det til, at Citigo Summer Edition er det bedste tilbud af de to. Med en merpris på 10.000 kr. i forhold til Fresh-udstyret, får du mere valuta for pengene. Men du kan selv bedømme, om du vil give os ret, når Skoda holder åbent hus i weekenden.  

Skoda Citigo, forfra og bagfra

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...