Skoda Kodiaq RS
Skoda Kodiaq RS

Dansk pris på Skoda Kodiaq RS

Powerudgaven af Skodas store SUV har rekorden på Nürburgring for 7-personers SUV'er - nu er den i Danmark

1. april 2019


Med 9 minutter, 29.84 sekunder er Skoda Kodiaq den hurtigste 7-personers SUV, der har kørt den 20,8 km lange Nordsløjfe på Nürburgring. Varianten er nu i Danmark.

Kodiaq-diesel med 500 Nm

Motoren er en 2,0 TDI diesel med biturbo, 240 hk og et drejningsmoment på 500 Nm. Det er Skoda's hidtil kraftigste dieselmotor, der giver en 0-100-tid på 6,9 sekunder og nå en topfart på 221 km/t. Det gennemsnitlige brændstofforbrug er 12,5 km/l i WLTP-normen.

Kodiaq RS har Dynamisk Chassis Control (DCC) med kørestilvælger, som er optimeret til sportslig kørsel. Det samme gælder den elektriske servostyring.

Bilen har elektronisk styret firehjulstræk, EDS-elektronisk differentialespærre og 20” Xtreme-alufælge med lavprofildæk. Bag de antracitfarvede alufælge kan man se de røde bremsekalibre, og der fås metallakeringen Race Blue, som er eksklusiv for RS-versionen.

Skoda Kodiaq RS
Skoda Kodiaq RS


De digitale instrumenter har en sportsvisning med speedometer og omdrejningstæller i fokus. 

Stolene er RS-sportssæder med læder/alcantara og røde syninger samt et 3-eget multifunktionslæderrat med RS-logo, styring af radio, telefon og skiftepaler til DSG-automatgearet. Amundsen-infotainmentsystemet har bl.a. navigation, WLAN og DAB-radio, og det spiller sammen med et Canton-soundsystem med 575 watt.

Udstyr i Kodiaq RS

Udstyrslisten omfatter sort-glossy kølergrill, adaptive fuld LED-forlygter, LED-baglygter, ambient belysning af kabinen og sort himmel. 

Her er 3-zone klimaanlæg, Bluetooth-opkobling med phonebox, som forstærker mobilsignalet, adaptiv fartpilot, nøglefri adgang, parkeringssensor for og bag samt et el-justerbart førersæde med hukommelse.

Skoda Kodiaq RS
Skoda Kodiaq RS

Priser Skoda Kodiaq RS

Kodiaq 5 sæder: 657.000 kr.

Kodiaq 7 sæder: 672.000 kr.

Prisen er inklusive tre års service- og reparationsaftale (maks. 45.000 km).

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...