Skoda Fabia Monte Carlo 2018 Forlygte led

Skoda fra 5 til 6,5 tommer (med kvik video-guide)

Skoda Fabia har fået et mindre facelift. Front og hæk er revideret, der er kommet mere sikkerhedsudstyr, og så er centerskærmen vokset fra 5 til 6,5 tommer

18. august 2018 af Mikkel Thomsager
Skoda Fabia Monte Carlo 2018 Forlygte Combi

Hvad er nyt

Ret lidt faktisk. Mens søsterbilerne Seat Ibiza og VW Polo ved seneste modelskift gik over til ny grundlæggende teknik (ny platform), så fortsætter Skoda Fabia på den gamle teknik i endnu et par år, derfor begrænser ændringerne til opdateringer.

Synlig er nyt front-design med mulighed for fuld led, og tilsvarende nye baglygter, opdatering af udstyr herunder sikkerhedsudstyr og nye design-detaljer, herunder nye fælgdesigns for første gang i 18".

I kabinen nyder den reviderede Fabia dog godt af det infotainment-system, der blev introduceret i de nye Seat Ibiza og VW Polo-modeller, hvilket betyder, at basis-skærmen er vokset fra 5" til 6,5"

Få den nye Skoda Fabia 2018 på 1 minut og 5 sekunder i videoen herunder.

Hvor er vi?

Den internationale pressepræsentation af den reviderede Skoda Fabia fandt sted i hovedstanden af Skoda's eget land, Prag i Tjekkiet. 

Mens omverdenen ofte opfatter Skoda's biler som versioner af VW-produkter, så opfatter tjekkerne i høj grad stadig Skoda-modellerne som deres egne, og de bygges fortsat i stort tal på fabrikken i Mlada Boleslav, som blev fuldstændig revideret i forbindelse med lanceringen af den første Skoda Octavia i 1996.

Hvem er konkurrenterne.

Fabia placerer sig i centrum af minibilklassen, hvor konkurrenterne er koncernens egne Seat Ibiza og VW Polo samt Ford Fiesta, Toyota Yaris, Opel Corsa, Kia Rio, Hyundai i20, Peugeot 208, Citroën C3 med mange flere.

Skoda Fabia skiller sig ud ved at stille med godt udstyr til prisen, og ved at have en rummelig, behagelig opret siddeposition både for og bag.

Skoda Fabia Monte Carlo 2018 Forlygte 18" hjul

Hvad skal den koste.

Priserne er stort set uændrede i forhold til den gamle model. Det vil sige prisstart ved 128.000 kr. for en 5-dørs hatchback med 3-cylindret turbo-løs motor på 75 hk.

Merprisen for stationcar-versionen kaldet Combi er formentlig fortsat 10.000 kr.

Senere følger måske en ny indstigningmodel med en 60 hestes udgave af samme motor og mere skrabet udstyr til under 115.000 kr.

Den reviderede Skoda Fabia Introduceres hos danske forhandlere i weekenden den 22.-23 september.

Skoda Fabia Monte Carlo 2018 Forlygte

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...