© bilmagasinet.dk

Hun vandt en ny Fabia Greenline

Janne Olsen fra Aalborg blev vinder af en Skoda Fabia Greenline

29. november 2010 af Steen Bachmann

Vinderen af hovedpræmien fra Støt Brysterne indsamlingsshowet, BrystGalla 2010, er nu fundet. Janne Olsen fra Aalborg blev den heldige vinder af en hvid Fabia Combi Greenline fra Skoda.

En meget glad Janne fik overrakt sin Fabia Combi af distriktschef Peter Møller Jensen fra Skoda, direktør Claus Ottesen fra SMC Biler i Aalborg og den lokale repræsentant fra Kræftens Bekæmpelse, Torben Færk.

”Faktisk har jeg aldrig vundet noget før, ikke engang en sidegevinst i banko, så jeg løb jublende rundt, næsten som når man ser lottoreklamer," siger vinderen.

Skodas direktør Henrik Blom er også rigtig godt tilfreds med at have støttet den gode sag. ”Vi er nu sponsor for Støt Brysterne indsamlingen for 3. år i træk, og vi er stolte af at kunne give et væsentligt bidrag i form af en Skoda Fabia Combi GreenLine til så flot et indsamlingsresultat. Vi føler oprigtigt, at Støt Brysterne er en meget vigtig sag, der vedkommer rigtig mange familier. Og da Skoda er et udpræget familiemærke, føler vi os forpligtet til at være en del af indsamlingen”.

Indsamlingsshowet BrystGalla 2010 blev afholdt den 30. oktober og blev vist direkte på TV3. Showet markerede afslutningen på en måned med indsamlinger, lokale og nationale aktiviteter, auktioner og events til fordel for Støt Brysterne, som er Kræftens Bekæmpelses årlige kampagne til fordel for kampen mod brystkræft.

I alt blev der i år samlet 21,2 mio. kr. ind mod de 17,6 mio. kr., der blev indsamlet i 2009.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...