© bilmagasinet.dk

Hold da op: En skummel Skoda

Viser specialudgaver af Octavia RS og Fabia RS på stort VW-træf

19. maj 2010 af Steen Bachmann


Skoda var også mødt frem til det store årlige VW GTI-træf ved Wörthersee i Østrig. De viste tunede og stylede udgaver af Fabia vRS+ og Octavia vRS+ designet af Skodas egne folk. Formålet var at vise seneste skørtesæt og at promovere muligheden for at købe sin egen unikke folie til en ny bil.

Fabia vRS+ concept er baseret på den nye Fabia vRS. "Det totonede udtryk er en reference til vores engagement i IRC Rally og til racerbilen Fabia Super 2000," siger Jozef Kaban, Head of Design hos Skoda Auto.

Fabia vRS+ er designet unikt til Wörthersee-showet. Her er unikke forlygter og grill, sorte spoilere og diffusere, og fronthjelmen har luftindtag. Kabinen har skålformede stole og samme farvekombination som udenpå.

Octavia vRS+ concept car fremstår også i to farver, og har sorttonede forlygter, LED-baglygter og nye materialer og farver i kabinen.

Skoda benyttede også lejligheden til at vise to racerbiler i samme farvekombinationer; rallybilen Fabia Super 2000, der debuterede i Monte Carlo Rallye i 2009, og baneracer-udgaven af samme bil.

 

 

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...