Historien om en bil og en snegl

Det er ikke altid en god idé at købe blomster med hjem til fruen i huset. Det lærte en af vores læsere, Breide Esbensen, på den hårde måde

5. september 2015 af Bil Magasinet

Kære Bil Magasinet
Jeg havde været ud at handle og havde blandt andet købt en buket røde roser til fruen (vi var ikke uvenner), alt pakket i bagagerummet og hjem det gik.

Næste morgen sætter jeg mig igen ind i min spritnye Skoda Fabia Combi (model Style med 110 HK – kan absolut anbefales) og spærrer øjnene op! I det meste af kabinen er der tydelige slimede spor efter en snegl. Sporet strækker sig fra bagagerummet, over bagsædet, højre om passagersædet og på kryds og tværs over hele instrumentbordet og op til forruden. Denne fyr har godt nok været meget omkring.

Efter en grundig afvaskning er der ikke nogen snegl i sigte. Næste morgen har vores autosnegl indskrænket sig til gulvet i passagersiden og sporet forsvinder op under handskerummet. Morgenen efter går fruen bevæbnet med lommelygte, hundepose og et passende temperament på sneglejagt. Dyret har kun bevæget sig rundt på gulvet i passagersiden, og hvad sker så!! Øverst på måtten sidder monsteret: en brun dræbersneg, som straks bliver indfanget i en hundepose. Vurderingen er, at den har været i buketten og er startet sin rejse i bagagerummet.

Jagten lykkedes og hvad er moralen: Køb endelig blomster med hjem – også til fruen – men kontroller lige, om der skulle sidde en ubuden gæst i buketten. Skoda skal i hvert fald ikke i kategorien sneglefart.


Med venlig hilsen

Breide Esbensen

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...