4535_large.jpg
4535_large.jpg© bilmagasinet.dk

Facelift med forbedret garanti

Se, det er et facelift, der vil noget. Octavia får længere garanti til lavere priser

4. marts 2009 af Jan Lang - BilBasen


Danskerne har altid haft en forkærlighed for Škoda Octavia, og det seneste facelift gør ikke forholdet dårligere. Prisen starter ved 215.000 kroner for 1,6 MPI-modellen med 102 hk, til sammenligning koster den i forvejen billige VW Golf 1,6 250.000 kroner.

Merprisen for stationcarudgaven Combi er 15.000 kroner. Du kan altså blive kørende i Octavia stationcar for 230.000 kroner.

I det hele taget er den faceliftede Octavia prissat virkelig billigt i forhold til en VW Golf med tilsvarende motor, og så får du samtidig et højere udstyrsniveau og bedre plads.

Classic versionen er udstyr som aircondition, multijusterbart rat og højdejusterbart fører og forsædepassagersæde standard. Endvidere har Classic en Original Škoda radio m/CD afspiller. Vælges Ambiente udstyrsniveau fås oven i Classic udstyret blandt andet tågeforlygter med indbygget kørelys, el-ruder for og bag, fartpilot, varme i forsæderne og indfarvede sidespejle, ydre dørhåndtag og side fenderlister.

Men Škoda Octavia er ikke kun billig. Den er også skruet godt sammen. Derfor kan Skoda roligt give ét års ekstra fabriksgaranti, så der nu følger hele fire års garanti med i købet.

Selve faceliftet er også omfattende. Bilen har fået helt nye forlygter af projektionstypen med Octavia logo indbygget, nye forskærme samt ny forkofanger med en nyudviklet nederste grill. Kørelyset er på de fleste modeller nu flyttet ned i tågelygterne. Endvidere er sidespejlene blevet større, hvilket er godt for sikkerheden. Bagtil er Octavia forsynet med en ny bagkofanger med separate reflekser, som kendes fra Octavia RS samt et nyt design af baglygten.

Den faceliftede Octavia introduceres hos alle Škoda-forhandlerne ved en stor introduktionsweekend 18.-19. april, men allerede i løbet af de næste uger vil den kunne ses hos forhandlerne.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...