Skoda Karoq 2018 hvid forfra, danske priser

Danske priser på Skoda Karoq

Den nye Skoda Karoq er proppet med udstyr og prisen er slet ikke så gal, få et overblik over priserne her:

18. december 2017 af Mathias Brandt

Skoda Karoq bliver introduceret med højeste udstyrsniveau, Style. Den starter fra 319.000 kr. og har stort set alt i udstyr. Og det er vel at mærke den nyeste generation af komfort- og sikkerhedsudstyr.

Læs vores første test af Skoda Karoq her

Den nye Skoda Karoq Style har ting som dynamisk fartpilot, som automatisk holder afstand til forankørende, og en vejbaneassistent, som griber ind, hvis man uforvarende er ved at forlade vejbanen. Desuden har Karoq en frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse, hvilket er en af årsagerne til, at Karoq har opnået de maksimale fem stjerner hos Euro NCAP for sin sikkerhed.

Skoda Karoq med LED-lys

Det effektive LED-lys er nærmest et tema i sig selv. Således har kabinen en LED-pakke med bl.a. LED-lys i panelerne, og der LED-baglygter, LED-tågeforlygter med drejelys samt fuld LED-forlygter med tilpasning af lyset til kørselsforholdene. I den forbindelse har Skoda Karoq Style – også en fjernlysassistent, der blænder automatisk ned og op for det lange lys, når man møder en modkørende.

Den lange udstyrsliste fortsætter med bl.a. nøglefri betjening, parkeringssensor bag, klimaanlæg med to zoner, træthedsregistrering, 18’’ Braga-alufælge og et Bolero-infotainmentsystem med Apple CarPlay, DAB-radio, otte højttalere, Bluetooth samt et multifunktionsrat. Førerens smartphone har i den forbindelse sin egen plads i en praktisk phonebox, som forstærker antennesignalet.

Skoda Karoq 2018 interiør, danske priser

Skoda Karoq med firehjulstræk

Det omfattende standardudstyr kan suppleres med ekstraudstyr. Med Skoda Connect i tre år til 6.100 kr. skal man bare trykke på en knap i loftet for at komme i kontakt med SKODA Vejhjælp eller et call center, mens det tilhørende Care Connect forbinder Karoq med en app på smartphonen, hvor man bl.a. kan tjekke, om bilen er låst, hvor den er parkeret, og om den overskrider en forudindstillet hastighedsgrænse. Skoda’s VarioFlex-bagsædesystem koster 6.500 kr. og giver mulighed for, at de tre bagsædepladser kan indstilles individuelt eller tages helt ud, ligesom det store bagagerum kan udstyres med el-bagklap til 6.900 kr. For 5.000 kr. får man et navigationsanlæg.

Skoda Karoq: Priser fra 319.000 kr.

Som nævnt starter priserne ved 319.000 kr., og det er med en 1.0 TSI-benzinmotor med 115 hk. Den større 1.5 TSI ACT 150 hk med automatisk cylinderfrakobling koster 337.000 kr. Ligeledes er der to dieselmotorer at vælge imellem ved introduktionen i februar: 1.6 TDI 115 hk til 339.000 kr. og 2.0 TDI 150 hk med 4x4 til 385.000 kr. Alle motorer fås med et 7-trins DSG-automatgear, hvilket koster 20.000 kr.

Skoda Karoq 2018 hvid bagfra, danske priser

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...