Video: Seat Arona bliver måske Årets Bil 2018

Der er vind i sejlene i crossover-klassen, og en af de nye modeller til at komme til er Seat Arona. Anders Richter tager en hurtig gennemgang af modellen, der nok skal tage Danmark med storm.

14. oktober 2017 af Anders Richter

I denne uge var der masser at lave på Bil Magasinet. Bl.a. var det mest af redaktionen til Årets Bil 2018 i Silkeborg, hvor vi hver især skulle udvælge fem kandidater, som vil ende i finalen. Én af de biler, som jeg ret hurtigt faldt for, er Seat Arona, som har en masse gode ting kørende for sig. Det er en crossover, som er den bilklasse, hvor der sker rigtig meget i øjeblikket, og med priser fra 169.900 kr. med nødbremse og aircondition som standard, er det svært at se, hvordan det kan blive meget bedre. Af samme grund stemte jeg den ind, som én af mine fem finaledeltagere, hvilket du kan læse mere om hér

Inden da, så husk lige at se min introduktion til Seat Arona herunder. 

Richters Garage er en blog skrevet af redaktionschefen på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og livet i selskab med en privat vognpark, der i øjeblikket består af en Porsche 944 Turbo fra 1987, en Porsche 996 Turbo fra 2001 samt en BMW 750i E32 med V12-motor fra 1988.

Følg Richters Garage og Bil Magasinet på Instagram og få daglige opdateringer.

Ris, ros eller idéer til emner på bloggen modtages gerne på [email protected]

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...