Seat Ateca introduceres med mere 'sport'

Nu bliver Seat Ateca udstyret med en FR-udstyrspakke, som giver hele bilen i løft. Ateca FR kommer med masser af udstyr og har blandt andet 18” alufælge som standard. Se udstyr og priser her

5. november 2018 af Mathias Brandt

Seat Ateca FR er den seneste tilføjelse til rækken af udstyrsniveauer til Ateca, der i forvejen består af Reference, Style og XCellence. FR er på niveau med XCellence, men har mere fokus på dynamik og sportsligt udseende.

Udvendig kan du kende en FR fra XCellence med FR-logoet for og bag, og tagrælingen og kantlisterne ved vinduerne er sorte. Kølergrillen har et blanksort design, og for- og bagkofanger er indfarvet og har fået sit helt eget design. Hele det sportslige look understreges at et sæt store 18” hjul, der passer perfekt til en SUV som Ateca. 

Inde i kabinen er der også strøget rundt med FR-detaljer. Logoet er indprintet i en alu-plade ved dørtrinnene. Logoet finder man også på det læderbeklædte multifunktionsrat med indlæg i sort, blankt design. Sportssæder er standard og betrukket med alcantara, men fås også med læder, men det koster 29.750 kr. Pedalerne er i aluminium. De røde syninger på rat, sæder og gearknop forstærker den sportslige følelse i Seat Ateca FR. Den mest sportslige version af Ateca tilbyder også de mest avancerede assistentsystemer og muligheder for opkobling.

Seat Ateca FR kommer med Euro 6 benzin- og dieselmotorer med 150 til 190 hk med manuelt gear eller DSG-gear, ligesom der er mulighed for firehjulstræk.

Lige nu har Seat kun offentliggjort priser på Ateca FR med 1,5 TSI-motor og 150 hk. Her starter prisen på 338.750 kr. for en forhjulstrækker med manuelt gear. Vil du have samme bil med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse er prisen 364.370 kr.

Seat Ateca FR er klar til at blive bestilt hos din lokale Seat-fohandler allerede nu.  

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.