Seat Arona hædres for sit design

Den nye Seat Arona vinder den prestigefyldte Red Dot Award for bedste produktdesign 2018. Med denne pris fremhæver juryen Seat Arona’s friske og samtidig dynamiske formsprog. Afgørende for sejren var det gennemtænkte design – både indvendigt og udvendigt - samt de mange individualiseringsmuligheder, der er muligt via Arona’s udstyrsliste.

Hvad er ’Red Dot Awards’

Siden 1954 har Red Dot Award været en af de mest prestigefyldte designkonkurrencer, der giver en høj grad af international anerkendelse og særligt honorerer kvalitet og innovation. Red Dot Award’s Produkt- og design jury består af 40 eksperter fra hele verden.

Den nye Seat Arona imponerede i særdeleshed juryen med sit gennemtænkte design og de dynamiske køreegenskaber. Om prisen udtaler Seat’s Designchef Alejandro Mesonero-Romanos: 

“Vi er utrolig stolte af den prestigefyldte pris til SEAT Arona. Vores mål var at skabe en unik mini-SUV med et modigt, men samtidig funktionelt design.”

Foruden Red Dot Award for bedste produktdesign 2018 kan Seat Arona også kalde sig Årets Bil i Danmark 2018.

 

Seat blog

Annonce:

Velkommen til Bil Magasinets Seat Blog.

Sociedad Española de Automóviles de Turismo, forkortet S.E.A.T., som siden blot blev Seat, blev etableret da den spanske stat besluttede at støtte op om en stribe private virksomheders initiativ til en spansk bilproduktion. S.E.A.T. blev etableret den 9. maj 1950, efter at der var indgået en kontrakt om licensproduktion af biler.

Med Seat Blog går Bil Magasinet i detaljen med Seat i samarbejde med mærket selv. Med udgangspunkt i nutiden graver vi flere gange om måneden i fortiden. Seat Blog er sponseret af Seat, men produceret af Bil Magasinets redaktion. 
Se mere på www.seat.dk

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.