Seat Leon Hatchback 2020 rød skråt forfra

UPS! Seat viser priser på ny Leon ved en fejl – få dem her

Tjekkede du Seat Ibiza på importørens hjemmeside, fik du tirsdag noget overraskende også adgang til de endnu ikke offentliggjorte priser på den nye Seat Leon

5. maj 2020 af Mikkel Thomsager
Seat Leon Hatchback 2020 rød skråt bagfra

En Bil Magasinet-læser gik tirsdag ind for at konfigurere en ny Seat Ibiza på seat.dk, og fik ved den lejlighed præsenteret priserne på den nye, endnu ikke lancerede Seat Leon. 

Heraf fremgår det, at en 5-dørs Leon med Style-udstyr starter ved 244.990 kr. med en ekstrabetaling på 10.000 kr. for den 5-dørs stationcar. Exellence- og FR-versionerne er tilsvarende prissat til en startpris af 274.990 kr.

Interessante oplysninger, idet Seat i Danmark slet ikke har lanceret den nye Leon endnu, og hidtil heller ikke meddelt noget om priserne.

Men den er god nok bekræfter marketingansvarlig Claus Jensen fra Seat i Danmark. 

Det er dog ikke hele sandheden.

Seat Leon Hatchback 2020 kabine frontpanel

Ikke alle priser

Den med spænding ventede nye Seat Leon skulle have været lanceret i Danmark i løbet af foråret. Det satte coronakrisen en stopper for, og fabrikken i Barcelona har faktisk i en periode været omstillet til produktion af ventilatorer og mundbind.

Nu er produktionen af biler så småt i gang igen, og de første nye Seat Leon kommer faktisk til Danmark allerede om et par uger. Danske Seat-forhandlere forventer at præsentere bilen i weekenden den 24.-25 maj.

Set i det lys er det knap overraskende, at priserne er på plads.

Seat Leon Hatchback 2020 Sportstourer rød skråt bagfra

De rigtige priser

Men ifølge Claus Jensen er alle priserne faktisk ikke endeligt på plads. Ud over de nævnte mangler prisen startprisen på indstigningsmodel, kaldet "Reference". 

"Den bliver i hvert fald under 220.000 kr.", forsikrer Claus Jensen, men hvad den præcis bliver ligger ikke 100 procent fast, hvilket også er årsagen til, at den nye Seat Leon ikke skulle have været tilgængelig på seat.dk endu.

Indstigningsversionen "Reference" bliver ifølge Claus Jensen pænt udstyret med blandt andet godt sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse, blindvinkelassistent og træthedsovervågning. Standard bliver også varme i rattet, klimaanlæg, 8,25 touchskærm, nøglefristart og fartpilot, men ikke adaptiv fartpilot.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...