Dansk premiere: Her kan du opleve den nye Seat Ibiza

På Bil Magasinet er vi vilde med den nye Seat Ibiza, og de første eksemplarer er allerede ved at lande i Danmark. Vi guider dig til, hvor du kan opleve den på tæt hold.

8. juni 2017 af Mathias Brandt

Stort set alt er nyt ved femte generation af Seat Ibiza. Det bliver den første bil i VAG-koncernen, som bygges på den nye ”MQB A0” platform. Samme platform skal bruges til næste kuld af VW Polo/Audi A1/Skoda Fabia.

Læs Søren Juul's første indtryk af Seat Ibiza hér

Kabinepladsen i den nye Ibiza er vokset, og bagagerumsvolumen er øget med 63 liter, som giver Ibiza klassens største bagagerumsvolumen på hele 355 liter.

Som noget helt nyt fås Ibiza med fire forskellige udstyrslinjer, startende med Reference som basisudstyrslinje efterfulgt af Style. Topudstyrslinjerne er FR og Xcellence, hvor FR-udstyrslinjen henvender sig til kunder, der vil have en udpræget sportslig bil, mens Xcellence fokuserer på komfort, elegance og teknologi. Ibiza giver dermed mulighed for at vælge lige netop den stil og det udstyr, som passer til dig.

Man kan vælge mellem fire benzinmotorer: 1,0 med 75 hk, 1,0 med turbo og 95 hk, 1,0 TSI 115 hk og en helt ny 1.5 TSI 150 hk, som introduceres senere på året. En 1,6-liters turbodieselmotor vil kunne fås med 95 hk.

Priserne for den nye Seat Ibiza starter ved 134.900 kr.

Tag hele familien med til danmarkspremieren og oplev den nye Ibiza hos landets Seat-forhandler i denne weekenden 10. – 11. juni fra klokken 11 til 16.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...