© Seat

Facelift: Seat Ibiza

Viser opfrisket version på udstillingen i Genéve

20. januar 2012 af Bil Magasinet

Seat Ibiza debuterer i en facelifted version på udstilligen i Genève 5. marts. Ibiza får nye forlygter i stil med den flotte IBE-konceptbil fra Frankfurt-udstilingen 2011, der samtidig peger mod lanceringen af en helt ny Leon senere i år.

Fronten har ny trapezoid-formet grill med en lavere placeret luftindsugning og ny kofanger. Bagtil er her også ny kofanger, og der kan købes nydesignede alufælge i 15", 16" og 17" som ekstraudstyr.

© bilmagasinet.dk

I kabinen er her nye materialer og flere valgmuligheder mellem farver og trim. Der meldes også om et nyt klimaanlæg i dyrere varianter. Et nyt multimedieanlæg med mulighed for navigation og Bluetooth er udviklet sideløbende med dét i den kommende mikrobil Seat Wii, søsterbilen til VW Up, og man kan tage det med, når man forlader bilen.

Benzinmotorer omfatter 1,2 med 60 hk, 1,2 TSI med turbo og 105 hk, og 1,4 TSI med 150 hk. Seat bekræfter, at der kommer en opfrisket Ibiza Cupra R senere i år med 1,4 TSI og 180 hk.

Dieselmotorer er 1,2 TDI med 75 hk/29,4 km/l og 2,0 TDI med 140 hk, mens der fås 5- og 6-trins manuelle gearkasser og 7-trins DSG-gear.

© bilmagasinet.dk

© bilmagasinet.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...