Rolls-Royce apprenticeship program 2018

Rolls-Royce søger lærlinge

Bilfabrikken i det sydlige England er klar til at skrive kontrakt med 24 lærlinge. Alle, der drømmer om en karriere inden for bilproduktion, er velkomne til at ansøge

27. februar 2018 af Steen Bachmann

Rolls-Royce Motor Cars offentliggør et rekordstort antal lærlingepladser. Fabrikkens Apprenticeship Programme (mesterlære) har udlært mere end 140 unge siden 2006, og i år skal der findes 24 lærlinge til Rolls-Royce fabrikken i Goodwood, West Sussex i det sydlige England.

Rolls-Royce apprenticeship program 2018

Rolls-Royce Motor Cars Apprenticeship Programme giver unge muligheden for at lære og udvikle håndværk på verdens mest kendte bilfabrik. Lærlingetiden er op til fire år og omfatter kurser på college og universiteter i kombination med praktisk mesterlære på fabrikken. 

De ansøgere, der bliver udvalgt, vil begynde deres uddannelse i august 2018, og kommer på teams med nogle af verdens dygtigste specialister inden for arbejde med læder, træ, lak, ingeniørarbejde og produktion og samling af biler. 

Der er 1.400 ansatte på Rolls-Royce fabrikken, der i gennemsnit producerer 20 biler om dagen.

Rolls-Royce apprenticeship program 2018

“Jeg er begejstret over at kunne meddele, at vi hyrer et rekordstort antal lærlinge i år. Vi er fokuserede på at udvikle fremtidens talenter, og med lanceringen af vores nye høje luksusbil, Cullinan, er 2018 et særligt spændende år at indlede en karriere hos Rolls-Royce Motor Cars," siger Torsten Müller-Ötvös, CEO for Rolls-Royce Motor Cars.

Sådan ansøger du

Alle unge med en drøm om at arbejde med produktion og udvikling af biler er velkomne til at ansøge om en plads som lærling. 

Det foregår på www.rolls-roycemotorcars.com/careers med deadline for ansøgning 14. marts 2018. 

2018 Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase
2018 Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...