Interview: Nu vil Rolls-Royce for alvor sælge biler til danske kunder

Rolls-Royce vurderer, at der er basis for et pænt salg af de eksklusive modeller i Danmark. Vi har taget en snak med den regionale direktør

15. juli 2016 af Steen Bachmann

Nu vil Rolls-Royce sælge biler i Danmark. James Crichton er regional direktør hos Rolls-Royce Motor Cars, og han vurderer, at der er potentiale for flere af mærkets modeller på det danske marked.

Rolls-Royce er usynligt på det danske nybilsmarked, selv om det er et af verdens mest kendte brands. Hvordan vil I kickstarte salget?

- Vi har rent faktisk solgt biler i Danmark de forløbne år. En nyåbnet forhandler i Stockholm giver anledning til at arbejde endnu tættere med det danske marked med aktiviteter inden for marketing og kommunikation. Det vil blandt andet ske ved at invitere kunder fra nordiske lande til vore events.

Hvordan vil I præsentere jeres biler for potentielle kunder fra Danmark?

- Det er vi i gang med at planlægge, men det bliver med udgangspunkt i Stockholm.

Hvilken model vil du anbefale til forretningsmanden, der foretrækker at køre selv?

- Rolls-Royce Ghost er den ultimative business car. Ghost Series II leverer den seneste og førende teknologi i industrien. Den udtrykker den tidløse, cool og moderne luksus, som dens købere – industriens kaptajner, entrepenører og succesfulde businesskvinder og -mænd – efterspørger. Der er også Wraith, en ægte firesæders gentlemen´s grand tourer. I fremtiden vil et emne være den terrængående Cullinan, som Rolls-Royce Motor Cars har annonceret i 2018.

Relevante anbefalinger til købere af biler i køligere klima?

- Begynd med at tilvælge en himmel i kabinen med LED-lys (starlight headliner, red.). Den giver et smooth lys og lader dig sidde under en klar stjernehimmel. Vi kan også anbefale behagelige tæpper, måtter og puder i lammeuld. Og naturligvis et opvarmet rat.

Er det muligt at få foretaget service og reparation på Rolls-Royce-biler i Danmark?

- Det er muligt gennem nærtliggende autoriserede forhandlere, der tilbyder komplet service med hensyn til afhentning og levering af bilen. Vor nye forhandler i Stockholm kan besøges hos callisma.se.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...