Renault Arkana 2021 pris

DET her koster Renaults SUV-coupé!

Arkana er navnet på en ny mellemting mellen en SUV og en coupé, der skal konkurrere mod de tyske prestigemærker. Nu er de danske priser landet

22. april 2021 af Mikkel Thomsager & Frederik Hauschildt
Renault Arkana pris 2021
© Renault

Mød Renault Arkana

Arkana er det mundrette navn på et helt ny Renault-model, der kommer til Danmark i første halvår af 2021. Det er en 4-dørs SUV-Coupé i stil med Audi Q3 Sportback og Mercedes GLC Coupé.

Arkana ligner en coupé-udgave af Renault Kadjar, men teknisk set deler den grundlæggende teknik med Renault Clio og Captur, hvilket afsløres af både kabine og motorprogram.

Masser af standardudstyr

Renault Arkana er udkommer i tre forskellige udstyrsniveauer, og har en bundpris på 278.990 kr. Det tjener dig en turbobenziner på 1,3 liter og med 140 hk. Du kan også opgradere med et E-TECH-system, der starter på 290.990 kr., og tilføjer et regulært hybridsystem og Renaults kendetegnende EDC-gearkasse.

Der er tre udstyrsniveauer:

  • Zen kommer standard med 7" infotainmentsystem med både Android Auto og Apple CarPlay. Systemet bruges også til de P-sensorer, der også er standard, og i interiøret vil du også finde kontakten til de LED-lys, du får med i købet. Automatisk vognbaneassistent, adaptiv fartpilot og automatisk vinduesvisker er også standard. Hertil kommer også 17" alufælge.
  • Intense opgraderer med 9,3" infotainment, en digital instrumentering på 10,2" og bakkamera. Dertil kan du også smide en yderligere LED-pakke og 18" alufælge.
  • R.S. Line er som navnet antyder det sportsinspirerede udstyrsniveau, der tilføjer alcantaraindtræk, sportssæder og et sæt skørter, så eksteriøret stemmer overens med interiøret. Renault vil ikke lade dig montere skørtesæt og skålsæder uden at have hestekræfter til at bakke det op, så derfor kan R.S. Line kun købes med E-TECH-motoriseringen.

Priser på Renault Arkana

  • TCe 140 Zen                - 278.990 kr.
  • E-TECH 145 Zen         - 290.990 kr.


  • TCe 140 Intense           - 297.990 kr.
  • E-TECH 145 Intense    - 309.990 kr.


  • E-TECH 145 R.S. Line - 331.990 kr.
Renault Arkana pris 2021
© Renault

Arkana har kabine fra Captur

Kabinen i Arkana kendes fra Renault Captur. Det gør den 7" skærm med Android Auto og Apple CarPlay, der kommer standard, også.

Også kendt fra Captur, er motoren, der i Captur har både 140 hk og 160 hk, samt en opladelig PHEV-variant.

Renault Arkana pris 2021
© Renault

Renault Arkana kommer til sommer

Karrosseriets design er dog langt mere udfordrende og sporty, end Captur, Clio og Megane, og Renault lægger ikke skjul på, at biltypen skal konkurrerer med dyrere bilmærker, som Renault normalt ikke sammenligner sig med.

Renault meddeler, at Arkana kommer til Danmark i sommeren 2021, men ikke præcis hvornår, ligesom et yderligere motorprogram endnu ikke er annonceret.

Renault Arkana pris 2021
© Renault

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...