Magnussen er fortid – men du kan stadig købe en særlig Kevin-Clio

Magnussen er fortid hos Renault, men selvom han efter sigende selv valgte ikke at skrive under på en ny kontrakt, så har han ikke noget imod at sætte sin signatur på en særlig Clio limited edition.

10. november 2016 af Esben Skrumsager

Der er ingen andre sportsudøvere i Danmark, der i øjeblikket er lige så meget i mediernes søgelys som den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen.

Nu har Renault så endelig meldt ud, at Kevin ikke tager endnu endnu en sæson bag rattet på den sløve racer, men ikke desto mindre er Renault Danmark ifølge en pressemeddelelse, som blev udsendt for nylig, stolte af at kunne præsentere en Renault Clio, der bærer Kevin Magnussens signatur. Og det er ikke hvilken som helst Clio.

Priser fra ca. 200.000,-

Det er nemlig den spritnye Renault Clio GT Line med 120 hk turbomotor, der klarer 199 km/t og i øvrigt har relativt meget udstyr: 17 tommer alufælge, LED-lys, nøglefri adgang, mørktonede ruder og sportssæder samt særlige pedaler, sportsrat og gearknop.

Det blev ikke til en underskrift på en ny Renault-kontrakt, men til gengæld har Kevin Magnussen sat sin signatur på forskærmene og bag på bilen. Den særlige Kevin Magnussen Edition er en limited edition, der kun fås i sort metallak med grå designdetaljer, der går igen på spejlkapper, sidelister og bagkofanger.

Prisen for Renault Clio Kevin Magnussen Edition bliver 204.990 kroner, og der er kun et meget begrænset antal biler til salg.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...