Forfriskende fransk fremtids-fantasi vises lige nu frem i Paris

Når Renault kigger dybt i spåkuglen, ser de 350 hestekræfter, baghjulstræk og én meget stor dør. Se billederne af den nye Grand Tourer her!

29. september 2016 af Daniel Bohnsen

Renault TreZor. Det lugter lidt af Sci-Fi, og sådan ser det også ud! Konceptbilen ligner mest af alt noget, der burde ræse ned af en bane i plastik, rotere i et loop og blive grebet af et legesygt barn.

Renault TreZor har 350 hestekræfter og et drejningsmoment på 380 Nm. Den accellererer til 100 km/t på under fire sekunder, og så er den, naturligvis, elektrisk. 

Den er dog ikke uden motorsportsstamtavle af den grund, for elmotoren stammer nemlig fra FIA Formula E Championship – det elektriske Formel 1.

Den er 2,1 meter bred, 4,7 meter lang og lav nok til at komme i kuglerummet på McDonald's. Ruderne er knaldrøde, og det er en stribe på dækkene til de enorme hjul også.

Der er to batterier; ét foran og ét bagved, og mellem dem finder vi en futuristisk kabine. 

For at komme ind i den løftes hele forruden og taget af i bedste HotWheels-stil og åbenbarer et orgie af rødt læder og træ. 

Instrumenterne er digitale, og du kan vælge mellem tre forskellige køreindstillinger: Neutral, sport og selvkørende - selvfølgelig.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...