Elbil på minutbasis: Nu har Reanult Zoe invaderet København

Intet mindre end 450 små hvide Renault Zoe'er er netop blevet spredt ud over København og Frederiksberg. De kan lejes på minutbasis eller for 24 timer til markedets laveste pris.

31. oktober 2016 af Mathias Brandt

I dag går et nyt delebilskoncept i luften. Navnet er GreenMobility, og med sig har de taget 450 Renault Zoe’er, som de har spredt ud over København.

Vi kender allerede konceptet fra DriveNow, som har 400 BMW i3’er kørende i København.

I første omgang dækker området kun København og Frederiksberg kommune, hvor du som bruger frit kan starte og afslutte sin køretur. 

For at gøre det nemt for brugerne, er der oprettet hotspots rundt i byen, hvor det som udgangspunkt altid vil være plads til at afhente og aflevere bilen. 

De tilbyder samtidigt markedets laveste pris på 3,50 kr. pr. minut. Til sammenligning koster en DriveNow 4 kr. i minuttet.

Dertil har GreenMobility også et ønske om, at det skal være attraktivt at bruge bilen til længere ture ud af byen. Derfor har de også valgt at sætte en fast lav pris på 450 kr. for at leje bilen i et døgn. 

– Vores fokus er på at sikre maksimal mobilitet for vores brugere. Det skal være nemt og billigt – både for dem, der kun ønsker en kort tur rundt i København, og for dem, der ønsker en heldagstur ud af byen - uden at brugeren behøver at eje sin egen bil. Vi mener, at der mangler en spiller på markedet, som imødekommer begge kørselsbehov, siger Rasmus Brandt Pedersen, der er administrerende direktør hos GreenMobility. 

Lige nu kan du oprette dig gratis og komme i gang med at bruge din nye delebil.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...