Au revoir, Renault: Nu kan du købe Kevin's aflagte slæde

Kevin Magnussen er eneste tidligere ejer af denne veludstyrede Renault Talisman, som nu kan blive din. Vi vil dog umiddelbart hellere have hans nye firmabil...

22. januar 2017 af Esben Skrumsager


Kevin Magnussen er fortid hos Renault. Arbejdet hos Haas-teamet er begyndt, og dermed er den firmabil, som Renault stillede til rådighed for den danske verdensstjerne nu blevet til overs.

Den ekstremt veludstyrede Renault Talisman er blevet sat til salg hos en forhandler i Viborg, der beder om 409.900 kroner for bilen.

Kevins Talisman har en 1,6-liters dieselmotor med 160 heste, som teoretisk set klarer 22,7 km/l. Bilen er en årgang 2016, og den har kørt 25.000 kilometer.

Omfattende udstyrsliste

At det ikke er en hvilken som helst Talisman, vidner blandt andet udstyrslisten om.

18" alufælge, parkeringssensorer på alle sider, Bose Soundsystem, solgardiner bag, nøglekort m. håndri betjening, regn- og lyssensor, bakkamera, blindvinkel-sensorer, navigation, multifunktionsrat, håndfrit til mobil, bluetooth, læderrat, lygtevasker, tågelygter, mørktonede ruder og head up-display er blandt andet en del af pakken.

Du kan læse mere om Kevins nu tidligere firmabil lige her: Bilbasen.dk.

Her er Kevins nye firmabil

Uanset Renault'ens kvaliteter er Kevin dog næppe ked af at have fået ny arbejdsgiver, når det handler om firmabilen udenfor banen. Kort før jul kunne den danske racerkører offentliggøre din nye firmabil på Instagram:

Company car on point 🕶 #MerryChristmas ✌🏻

A photo posted by Kevin Magnussen (@kevinmagnussen) on

Bag rattet på den brølende Maserati bliver savnet af den rummelige Talisman formodentlig til at bære for den unge dansker.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...