VILDT! Hyperbil totalskadet efter vanvidskørsel gennem New Yorks gader

Se videoen hér! Ejeren af en Porsche Carrera GT tunet af Gemballa er blevet centrum i en vild sag fra New York, hvor han har kørt vanvidskørsel gennem den amerikanske storby.

7. april 2020 af Anders Richter

En Porsche Carrera GT tunet af Gemballa er blevet centrum i en sag om vanvidskørsel skriver amerikanske Fox News. I følge dem har en person stjålet hyperbilen, hvorefter han har taget den med ud på gaderne i New York, men kræfterne har tydeligvis overmandet personen bag rattet, som det kan ses i videoen nederst på siden, har bilen pådraget sig adskillige store skader.

På trods af det, vælger chaufføren at fortsætte sin vanvidskørsel gennem gaderne med stumper fra bilen flyvende omkring sig. 

View this post on Instagram

Rough morning *photos taken by me*

A post shared by ronnie c 📷 (@ronniecnyc) on

Ejeren selv, der kørte!

Det amerikanske bilblad, Road and Track, kan uddybe sagen, og mens Fox News mener, at personen bag rattet havde stjålet bilen, så har bilbladet fået bekræftet af myndighederne i New York, at den unikke hyperbil faktisk blev kørt af ejeren selv (Se! I må ALDRIG stole på Fox News!?!) og var derfor ikke stjålet.

Bilen skulle være ejet af en amerikansk rigmand ved navn Benjamin Chen, som har været med til at starte det amerikanske GoldRush-rally, som er en pendent til Gumball 3000. Han har en større bilsamling, som han glædeligt viser frem på Instagram, hvor hans profil dog er privat pt. 

Tryk hér, start dit abonnement på Bil Magasinet i dag, og få masser af vilde bilnyheder.

Men hvad der lige præcis er foregået i hovedet på ejeren, står stadig hen i det uvisse. Videoen herunder viser tydeligt, hvordan den ombyggede Carrera GT, har ramt en varevogn og på trods af massive skader, vælger han at fortsætte med at race ned af gaden. 

Bilens ejer er blevet anholdt af politiet i New York, og afventer nu sin sigtelse. Bilen kan muligvis reddes, men det vil kræve en totalrestaurering, og muligvis også et nyt kulfiberchassis. 

View this post on Instagram

WTF 🙃🙃 #porsche

A post shared by Exotics Vs Classics (@speedtimers) on

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...