Porsche 911? bagfra

Ups! Er det her Porsche´s næste 911?

Senere i 2018 forventes Porsche at præsentere deres næste 911-model, men måske de er blevet snydt på målstregen. Dette billede ligner i hvert fald den ægte vare.

20. februar 2018 af Jesper Kruuse-Jensen

I den moderne tidsalder vi lever i, forsøger producenterne ofte forgæves at holde deres nyeste biler hemmelige for offentligheden, indtil de er klar til præsentation. Med tests der foregår i de mest øde og ufremkommelige egne af verdenen og iklædt obskure farvemønstre holdes bilerne væk fra nysgerrige blikke og kameralinser. Dog kan der forekomme en smutter, og her er det tilsyneladende sket i Porsche´s inderste rækker.

Billedet er lagt op på Instagram og stammer efter sigende fra en Porsche-værksted. Mere specifikt hævder fotografen at have taget billedet på Porsche Zentrum Augsburg i Gersthofen, Tyskland. Det viser kun bagenden, som ganske vidst er umiskendeligt Porschedesign, men den adskiller sig alligevel en del fra den nuværende 911´er. 

En af de mest iøjenfaldende ændringer er den gemmengående lygte-bånd, som forbinder baglygterne. Dette er et designelement, som vi allerede nu har set på Panamera og Cayenne.

Porsche 911 Turbo S fra siden
Porsche 911 Turbo S

Rygterne siger at 2019-modellen af 911 får en opgraderet version af den nuværende models boxermotor. Det betyder formentlig omkring 400 hk i en standard 911 og 450 hk i en 911 Carrera S. Højere oppe i hierakiet bliver der også flere kræfter til Turbo S, som ventes at få ca. 620 hk, hvilket er 40 hk mere end den Turbo S vi har i dag.

Som noget nyt kommer den næste 911 også som hybrid med en samlet effekt på 485 hk. Det skulle resultere i en acceleration fra 0-100 km/t på 3,5 sek med en tophastighed på 315 km/t.

Det forventes at næste udgave af den klassiske 911´er præsenteres på biludstillingen i Paris til oktober.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...