© bilmagasinet.dk

Stort jubilæumsløb for Porsche 911 på Jyllands-Ringen

Op mod 40 klassiske racere dyster til Grand Prix Danmark

19. august 2013 af Bil Magasinet

Porsche 911 er fremstillet i mere end 820.000 eksemplarer og fejrer 50-års jubilæum i 2013. I august vil det derfor være muligt at se op mod 40 af de klassiske udgaver mødes der, hvor Porsche altid har haft en helt særlig status, nemlig på racerbanen.   

Under det årlige Grand Prix på Jyllands-Ringen i weekenden den 24-25. august vil en af hovedattraktionerne være et 40-minutters løb for historiske Porsche 911-racerbiler. Deltagerne vil bestå af et bredt udvalg af private og professionelle kørere fra dansk og international motorsport.

Samtidig afholdes et fælles jubilæumsarrangement, hvor medlemmerne af blandt andet Porsche Classic Club, Porsche Classic Club Danmark, Early911.dk og Flat6.dk vil står for en imponerende udstilling. Her er det muligt for publikum at komme helt tæt på alle de mange og forskellige udgaver af Porsche 911, der er produceret de sidste 50 år og frem til i dag. 

Porsche har altid anset motorsport som den ultimative test, og ingen anden sportsvogn har vundet så mange legendariske og forskellige motorløb som Porsche 911. Sejrene tæller både 24-timers løb som Le Mans og Daytona, det nådesløse Paris-Dakar og det klassiske rallyløb i Monte Carlo. Af de mere end 30.000 sejre Porsche har høstet på racerbaner verden over, er over to tredjedele hentet med 911.

Jubilæumsløbet på Jyllands-Ringen arrangeres i samarbejde med Porsche i Danmark, som i dagene vil vise Porsches nye modelrække.  Læs mere om arrangementet og hvordan du får billetter på www.porscheclassiccup.dk.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...