Richters Porsche er tilbage i topform

Vinteren har ikke stået stille i Richters Garage, hvor den ene Porsche har fået en ordentlig gang kærlighed

21. februar 2016 af Anders Richter

Endelig kunne jeg hente min Porsche 944 Turbo, som jeg ikke har set i månedsvis. Grunden dertil er, at den har været til maler. Lige inden sæsonen sluttede fik bilen nemlig en parkeringsbule, hvilket var helt igennem ærgerligt. Man skal dog altid huske at finde det positive i sådan en situation, og det var, at nu kunne den komme til pladesmed og maler, hvor den samtidig kunne få rettet og fikset lidt andre småting. 

Som med alle bilprojekter, så greb det dog hurtigt om sig, og faktisk blev det et noget større arbejde end forventet. Men nu er den endelig færdig, og I kan se alt det, som er sket med bilen i klippet nedenfor. Glæd jer, for 944'eren er blevet virkelig flot!

Richters Garage er en blog skrevet af redaktionschefen på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og masser af mekanik. Bloggen handler dog også om livet i selskab med en vognpark, der i øjeblikket består af en Porsche 944 Turbo (nej, det er ikke en Audi-Porsche!) fra 1987, Porsche 996 Turbo (min barndoms drømmebil) en BMW 750i E32 med V12-motor (ja, den går 3 km/l på literen i byen!) fra 1988, en BMW M3 3,2 E36 (den er gul, og hvad så?) fra 1998 samt en Moto Guzzi V7 Sport (smuk at se på, hård at køre...) fra 1973.

Følg Richters Garage på Instagram og få daglige opdateringer.

Ris, ros eller idéer til emner på bloggen modtages gerne på [email protected]

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...